dimarts, 21 de desembre del 2010

IV ITINERARI

Quasi a la fi del Projecte, encara que us ho exposem molt de passada per que volem encetar els nous Projectes que estem fent enguany a partir del 2.011.

      El punt de partida va ser el Palau, on vam investigar les esquetges de la façana als laterals de la porta del "Pati d'Armes".  Molts xiquets i xiquetes de Gandia hem pogut visitar el Palau, les seues dependències i les exposicions  que l'Ajuntament ha organitzat al voltant de S. Francesc de Borja. Si algú de vosaltres no ha estat li recomanem visitar l'Exposició de pintures i escuultures de la Casa de la Marquesa. Veureu quadres originals de Goya, Joan de Joanes, el Greco...ESPECIAL. També l'exposició que hi ha al Palau "L'Espai de les Emocions"   amb les pantalles interactives que expliquen el per què Maria Enríquez va construir la Seu Col.legiata a Gandia, la importància de Gandia pel conreu de la canya de sucre, l'evolució dels textos escrits fins l'arribada a Gandia de la imprempta...i, a més a més la  peli que explica l'arribada dels Borja a Gandia  és superxula. Us posem el linc per que ho pogau consultar:

http://cim.sfbftp.com/


      Tot seguit  arribarem a l'Hospital de S. Marc on l'ama de claus de l'antic hospital ens va explicar com funcionava dit hospital. Mentres tant la visista d'un "Xaman"  ÚDOL, va irrumpir i ens va explicar l'ús actual de l'edifici. Ens vam convertir en homens primitius i vam fer les nostres pròpies pintures:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada